Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Annaliza van Kuilenburg

HR Manager

Oprichter en eigenaar van AvK Personeelszaken (2004) en mede-eigenaar van MKB Salarisadviseurs. P&O-er met passie voor ondernemen die strategisch en bedrijfskundig meedenkt. Efficiënt, overtuigend en gericht op verbeteren van processen. Ontslagspecialist met brede parate kennis die met humor en creativiteit altijd in oplossingen weet te denken.

0854 878 222

Célie Waegemaekers

HR Adviseur

Personeelsadviseur vanaf 2013 bij AvK Personeelszaken. Werkt vanuit Veenendaal voor meerdere MKB bedrijven, ook op interim basis. Teamspeler, zorgvuldig en betrouwbaar. Allround P&O- er die weet waar ze het over heeft met als specialisme ziekteverzuim.

0854 878 224

Renée de Nooij

HR Adviseur

Energieke Personeelsadviseur die snel kan denken en brede interesse heeft in het HR-vak. Weet van veel HR onderwerpen iets af en zorgt ervoor dat ze die kennis dagelijks toepast. Kan helder en duidelijk communiceren, goed samenvatten en kan een ingewikkeld vraagstuk snel tot een paar kernpunten terugbrengen. Is met haar positieve energie altijd bereid te helpen. Scoort graag met het vinden en invullen van de juiste kandidaat voor een vacature.

0854 878 221

Tess Rödel

HR Adviseur

Resultaatgerichte HR Adviseur met een passie voor Projecten en systeeminrichtingen. Draait meerdere projecten tegelijkertijd en is zeer geliefd in het team omdat ze voor iedereen het werk leuker en makkelijker maakt. Nmbrs specialist die alle HR processen ombouwt naar een op maat gemaakte digitale work-flow. Vindt het daarnaast ook leuk om websites vorm te geven in het kader van Employer Branding. Brengt een aanstekelijke positieve energie in het team waar we allemaal vrolijk van worden.

0854 878 223

Jolanda de Kruijf - van den Brink

HR Adviseur

Senior HR Project Manager met ervaring in het projectmatig begeleiden van organisaties bij reorganisaties en verkoopklaar maken. Helpt de MKB ondernemer met HR projecten. Kan een HR afdeling opzetten, optimaliseren en reorganiseren. Heeft als HR moto: de organisatie en medewerkers moeten er beter van worden. Pragmatische oplossingen en concreet advies, dat is waar Jolanda voor staat!

0854 878 226

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op